Praktisch ontwerp in een passend jasje.

Jouw vraag vertalen naar een passende digitale oplossing. Volledig responsive en binnen jouw huisstijl.

Digitaal
maat­werk.

Veelzijdig als het internet is, biedt Brandpunt Media een even zo veelzijdig scala aan producten en diensten. Van campagnewebsite tot corporate website, van registratiewebsite voor je bedrijfsevenement tot een digitaal door te bladeren jaarverslag.

(Bijna) alle websites bouw ik in WordPress, het meest gebruikte open source CMS platform ter wereld. WordPress kenmerkt zich door een hoog gebruiksgemak, eindeloze oplossingen en toepassingen en een grote community ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat veel functionaliteiten al beschikbaar zijn en dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Dit alles volledig op maat gemaakt, functioneel en binnen jouw huisstijl.

Uitgelicht

Gova

Gova uit Nispen is de grootste laurierspecialist van Europa. Desondanks ligt bij Gova de nadruk niet alleen op kwantiteit, maar voornamelijk op kwaliteit en ontwikkeling. Niet alleen bij de producten, maar ook bij de medewerkers. Sociaal en inclusief ondernemen zijn een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van Gova en ze zijn trots op het ontwikkelen van talenten.

Gova was op zoek naar een nieuwe benadering van hun eigen website. Minder productgericht, meer gericht op de organisatie en de drijfveren van Gova. Het resultaat? Een strakke website waarin de ambities en doelen van Gova helder weergegeven worden.

Uitgelicht

The Videogram

The Videogram gelooft dat een digitale boodschap het beste overkomt door de meest persoonlijke benadering – een gepersonaliseerde video! De video’s van The Videogram zijn sterk gepersonaliseerd, daardoor buitengewoon relevant en interactief. Bovendien zijn ze fun to watch, engaging, conversie verhogend en winstgevend!

The Videogram maakt video oplossingen die de relatie met potentiële klanten versterkt. Daar hoort een website bij die net zo engaging en fun to watch is. Veel beweging en animatie in een overzichtelijke lay-out.

Uitgelicht

Loper

Loper is een nieuwe speler in de wereld van re-integratietrajecten. Bij Loper zijn ze ervan overtuigd dat je dingen beter doet als je zelf de regie houdt. Met slimme tools, een digitaal portal én betrokken coaching halen zij het beste uit jouw medewerkers. Ze begeleiden medewerkers intensief naar een passende én toekomstbestendige nieuwe baan. 

Zoals bij de dienstverlening van Loper, mocht ook de website deze nieuwe vorm van werken uitstralen. Moderne graphics, veel beeld en kleur en toch een rustig ontwerp vormen de basis voor de huisstijl en website van Loper.

Werken bij S&L Zorg

Roosendaalse Lijst

Studio Sisa

Jouw-Personal Trainer

CC Educatie

De Kok Staalbouw

Diego Gonzalez-Clark

Businesspost West-Brabant

Nationaal Verenigings Onderzoek

Stichting AVG

Schildersbedrijf D'Nivo

Stichting H!VE

Bos Metalworks

Samen Onbeperkt

Het Personeels­Punt

OSBO Auto-onderdelen

Wouws Wieler Weekend

Spa Care Brabant

HG Eerenburg

De Wouwse Tuinen

Koen Mol Fotografie

Elite Wellness

JeBo Finance

Sailor Telecom & ICT

Verspanings­techniek Timmermans

Icoon van Wouw

ZFG Finance

Stroop Advies

Bos Exhausts

Alpha Vochttechniek

Café | Zalen Donkenhof

Zullen we samen
iets moois maken?