Praktisch ontwerp in een passend jasje.

Jouw vraag vertalen naar een passende digitale oplossing.
Volledig responsive en binnen jouw huisstijl.

Digitaal
maat­werk.

Veelzijdig als het internet is, biedt Brandpunt Media een even zo veelzijdig scala aan producten en diensten. Van campagnewebsite tot corporate website, van registratiewebsite voor je bedrijfsevenement tot een digitaal door te bladeren jaarverslag.

(Bijna) alle websites bouw ik in WordPress, het meest gebruikte open source CMS platform ter wereld. WordPress kenmerkt zich door een hoog gebruiksgemak, eindeloze oplossingen en toepassingen en een grote community ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat veel functionaliteiten al beschikbaar zijn en dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Dit alles volledig op maat gemaakt, functioneel en binnen jouw huisstijl.

Uitgelicht

Businesspost West-Brabant

Bij Business Post West-Brabant maken ze letterlijk én figuurlijk ‘Werk van post’.

In opdracht van WVS en Businesspost West-Brabant heb ik de nieuwe website mogen vormgeven en bouwen. Een strakke nieuwe site met een overzichtelijke structuur en pakkende beelden. Bekijk ‘m snel!

Uitgelicht

Plant­Kracht

Recent heb ik in opdracht van A for Design mogen werken aan de nieuwe website van PlantKracht. PlantKracht is een initiatief van Plantum, de branchevereniging voor de sector zaden en jonge planten.

Op basis van de eerder ontwikkelde fysieke lesmodule is er een basisontwerp voor de website gemaakt, welke ik vervolgens doorvertaald heb naar een volledig functionele en responsive website.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek de website en ontdek de wereld van plantenteelt, genetica, biotechnologie, veredeling en ecologie!

Uitgelicht

Diego Gonzalez-Clark

Ik ben samen met Diego González-Clark aan de slag gegaan om zijn website te voorzien van een nieuwe, strakke vormgeving en betere content.

Diego is acteur, presentator, model en stemacteur en je hebt hem ongetwijfeld al wel eens voorbij zien komen in diverse reclames voor o.a. Mitsubishi en Vodafone en in musicals als Warhorse, The Bodyguard, On Your Feet en Mama Mia!

Diego, gefeliciteerd met je nieuwe website. Bekijk ‘m op www.diegogonzalezclark.com!

Basis­school Anton van Duinkerken

Schildersbedrijf D'Nivo

Stichting H!VE

Bos Metalworks

Samen Onbeperkt

Wouws Wieler Weekend

Het Personeels­Punt

OSBO Auto-onderdelen

Spa Care Brabant

HG Eerenburg

De Wouwse Tuinen

Elite Wellness

Koen Mol Fotografie

JeBo Finance

Sailor Telecom & ICT

Verspanings­techniek Timmermans

Icoon van Wouw

ZFG Finance

Auto­rijschool Peter Jansen

Stroop Advies

Verhoeven Construction

Alpha Vochttechniek

Roosendaalse Lijst

Café | Zalen Donkenhof

Zullen we samen
iets moois maken?