Dit ben ik.

Lekker makkelijk, want als je Brandpunt Media belt, dan krijg je altijd mij aan de lijn.

Brand­punt Media = Pieter Goorden.

Ik ben een creatieve (bijna-) alleskunner met een kleine en zelfstandige studio in Etten-Leur. Gedreven door passie voor ontwerp maak ik de mooiste dingen voor mijn opdrachtgevers. Grafisch ontwerp, webdesign en videoproductie en alles wat daar tussen zit. Altijd op zoek naar een vernieuwende aanpak, een frisse kijk op de zaak.

Constante ontwikkelingen in communicatie­­behoeftes en middelen, nieuwe technieken en veranderende trends. Ik ga met m’n tijd mee. Al vanaf 2010 breng ik vorm en inhoud, creativiteit én functionaliteit samen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Effectiviteit van de diensten en middelen staan voorop: functioneel ontwerp in een pakkend jasje. Een toegevoegde waarde creëren voor mijn opdrachtgevers is waar het mij om gaat.

Ik ben misschien maar alleen, maar mooie dingen maak je soms juist samen. Ik hecht veel waarde aan goede samenwerkingen met bijvoorbeeld tekstschrijvers, fotografen, marketingspecialisten, drukkerijen, videografen of collega-vormgevers. Daar waar nodig maak ik aanspraak op hun expertise om je nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Zullen we samen
iets moois maken?